-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Nóż japoński Sashimi, HENDI, (L)405mm Wariant podstawowy
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 19.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369845127 |
Zostaw telefon |
Wyprodukowane w Japonii - tradycyjny japoński design. Wszystkie noże z tej linii tworzą kompletny zestaw do tradycyjnego przygotowywania sushi. Ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2. Rękojeść wykonana z drewna topolowego. Twardość ostrza: ok. 53 HRC. Nie nadają się do mycia w zmywarce
Nóż japoński Sashimi firmy HENDI jest idealnym wyborem do krojenia filetów rybnych na sashimi i sushi. Jego wąska klinga jest również doskonała do skórowania i filetowania niewielkich i średnich ryb. Dzięki nożowi Sashimi można uzyskać bardzo cienkie, prawie przezroczyste plastry z bardzo niewielkim uszkodzeniem krojonego produktu.
Jednostronnie ostrzony.
Długa, cienka klinga jest idealna do filetowania małych i średnich ryb oraz krojenia filetów rybnych na sashimi i sushi za pomocą jednego ruchu.
grubość | 2,5 |
długość | 405 |