-
Ciasto Marlenka czekoladowa 800g
Wysyłka w ciągu | 7 dni |
Cena przesyłki | 19.99 |
Dostępność | Średnia dostępność 50 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 508 033 045
Zostaw telefon |
Tort mleczno- czekoladowy (również na bazie miodu) MARLENKA® wypieczony według starej ormiańskiej receptury.
Mleczno- kakaowy krem oraz naturalny miód, sprowadzany z "serca" Beskidów, nadają wypiekom niespotykaną trwałość bez użycia konserwantów.
To właśnie dzięki nim miodowniki zachowują swą długotrwałą świeżość.
Ciasto czekoladowe (stworzone również na bazie miodu) MARLENKA® wypieczone według starej ormiańskiej receptury.
Czy to jest również ciasto miodowe?
Tak i podobnie jak prekursor Marlenki, typowego miodownika, wywodzi się z kuchni ormiańskiej.
Ciasto czekoladowe Marlenka było drugim produktem, który wpisał się w kanon kuchni czeskiej, wzbogacając czeskie słodycze, podobnie, jak uczyniły to kulki czekoladowe, kulki orzechowe, baklawa, czy napoleonki.
Termin przydatności do spożycia:
- do 75 dní - w temperaturze od 8 - 25°C
- do 6 miesięcy - w temp. do do 8°C
- do 12 miesięcy - w temp. do -15°C
- Skład: Zagęszczone mleko, mąka pszenna, olej roślinny, cukier, masa jajeczna, miód (4,6%), zagęszczone mleko z kakao, syrop glukozowy, orzechy włoskie (1,4%), sól spożywcza
- Waga 800g±5%
- Wymiary kartonika 220 x 225 x 65mm